roundcubeSPLETNA POŠTA ROUNDCUBE
Omogočamo vam branje vaše e-pošte tudi preko spletnega brskalnika. To pomeni, da lahko berete vašo pošto, tudi kadar niste pred vašim računalnikom.

Preberite več: Spletna pošta Roundcube

OPENCART SPLETNA TRGOVINA
V uredniškem okolju upravljate z izdelki in produkti, naročili, kupci ter z marketingom, optimizacijo trgovine za spletne iskalnike in samim katalogom izdelkov. Na voljo je precejšnje število dodatnih razširitev (modulov) s katerimi še povečate uporabnost in funkcionalnost spletne trgovine.

Preberite več: Opencart spletna trgovina

izdelava Joomla spletne strani, izdelava Joomla internet strani,CMS JOOMLA
Izdelava Joomla spletne strani ali izdelava Joomla internet strani, Content Management System (slovensko dinamični upravljalnik vsebin) nam omogoča enostavno urejanje in vzdrževanje vsebine spletnih strani brez pomoči podjetja ali osebe, ki jo je izdelalo.

Preberite več: CMS Joomla

admintoolsPAKET VARNOST STRANI ADMIN TOOLS PRO
Paket spletnih aplikacij ADMIN TOOLS PRO služi za popolno varnost Joomla CMS spletne strani. To je idealna rešitev za obrambo proti vdorom hackerjev. Trenutno najboljša aplikacija na tržišu za zaščito Joomla CMS.

Preberite več: Admin Tools Pro

Copyright Računalniško programiranje Andrej Kocjančič s.p.© 2016. Vse pravice pridržane. Avtor strani O piškotkih Nudimo vam izdelavo spletnih strani in prenovo spletne strani predvsem na območju Koper.