CMS Joomla


Izdelava Joomla spletne strani ali izdelava Joomla internet strani, Content Management System (slovensko dinamični upravljalnik vsebin) nam omogoča enostavno urejanje in vzdrževanje vsebine spletnih strani brez pomoči podjetja ali osebe, ki jo je izdelalo.

Osveževanje spletne strani s CMS sistemom je zelo preprosto, podjetja in posamezniki pa želijo redno ažurirane strani,  zato je CMS vedno bolj pribljubljen.

Z njim lahko dodajate nove vsebine ali osvežujete stare, v večini CMS sistemov pa je omogočeno tudi nalaganje slik in drugih večpredstavnostnih vsebin ter vključevanje dodatkov (angleško add-ons, plugins). Interaktivni spletni sistem za upravljanje z vsebinami omogoča preprosto ustvarjanje novih in urejanje obstoječih spletnih predstavitev ter interakcijo z obiskovalci spletne strani in strankami podjetja.

Z možnostjo omejitve dostopa do različnih spletnih vsebinin dokumentov je ustrezen tudi za učinkovito spletno upravljanje odnosov ter komunikacije s ciljnjimi občinstvi podjetja. CMS omogoča podjetjem preprost nadzor nad vsebinami spletne predstavitve. Je interaktivna aplikacija, ki se vzpostavi znotraj spletnega brskaljnika, in je primeren za manjše, srednje velike in večje spletne predstavitve z različnimi nivoji dostopa do vsebine.  Za delo z orodjem ni potrebno nobeno predznanje računalništva, le poznavanje katerega koli urejevalnika besedil (Word, notepad, itd..).

Celotno orodje temelji na urejevalniku vsebine, to kar vidite to dobite (WYSIWYG). Obdelava poteka na sami internetni strani, spremembe pa so vidne in objavljene brez nadaljnih posegov! Vse kar potrebujete za urejanje svojih spletnih strani je dostop do interneta in spletni brskalnik. To pomeni, da svoje strani lahko urejate kjerkoli in kadarkoli.